11:01 / 21.12.2018.

Autor: E.L.S./HRT

HRT-ove serije nominirane za "Zlatni studio"

-

-

Foto: - / -

U kategoriji najboljih domaćih TV serija nominirane su čak tri HRT-ove serije - ''Novine'', ''Počivali u miru'' i ''Ko'te šiša''.
Hrvatska radiotelevizija (HRT) dobila je najviše nominacija - 10 od ukupno njih 20, u ovogodišnjoj utrci za prestižni ''Zlatni studio''.

U kategoriji najboljih domaćih TV serija nominirane su čak tri HRT-ove serije -  ''Novine'', ''Počivali u miru'' i ''Ko'te šiša''.

Dolovljan je to povod da u emisiji Dobro jutro, Hrvatska gostuju Dario Vince, scenarist i producent serije „Počivali u miru", Aldo Tardozzi, redatelj serije ''Ko'te šiša'', glumica Ksenija Marinković i glumac Željko Duvnjak.

Prvi krug traje do 24. prosinca u 14 sati, a glasovati možete na internetskim stranicama te kroz tri kupona, koji će biti objavljeni u tjednom prilogu "Studio" Jutarnjeg lista tri petka zaredom - dakle ovaj petak zadnji kuponi: 21. prosinca.

U prvom krugu birate jednog od kandidata u svakoj od 20 kategorija, a zatim se glasovi zbrajaju. Od 4. siječnja 2019. počinje drugi krug, u kojem u svakoj kategoriji ostaju po tri prvoplasirane nominacije, za koje se glasovi prikupljaju do 21. siječnja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!