HRT predstavlja voditeljsku četvorku Dore 2020.!

04.02.2020.

18:04

Autor: HRT - RJ Marketing i Komunikacije

default error photo
Činit će ju dvije zanosne "mlade mame" i HRT-ove uzdanice, novopridošla HTV-ova voditeljica Doris Pinčić Rogoznica i Zlata Mück Sušec, te dva šarmantna voditeljska "veterana", Mirko Fodor i Duško Ćurlić!
Ususret ovogodišnjem Izboru hrvatskog predstavnika i pjesme za Pjesmu Eurovizije 2020., koji će se održati 29. veljače u Dvorani Marino Cvetković u Opatiji, HRT otkriva svoju voditeljsku četvorku Dore 2020. To su dvije zanosne "mlade mame" i HRT-ove uzdanice, novopridošla HTV-ova voditeljica Doris Pinčić Rogoznica i Zlata Mück Sušec, te dva šarmantna voditeljska "veterana", iskusni Mirko Fodor i Duško Ćurlić!


Foto: Dario Njavro/HRT

A da su pripreme za ovogodišnji HRT-ov spektakl iz Opatije u punome jeku, jamče i priložene fotografije, koje dokumentiraju kako se voditeljska ekipa već uvelike "uvježbava", doduše, u vrlo ležernoj, opuštenoj i vedroj atmosferi, nabacujući šale i pošalice na vlastiti (i međusobni) račun tijekom našeg službenog fotosessiona, tako da bi i ovogodišnja Dora trebala proći u takvu, odličnom i pozitivnom ozračju. A da je kocka pri izboru voditelja očito "dobro bačena", vidi se i iz njihovih prvih, prigodnih izjava.


Foto: Dario Njavro/HRT

Mirko Fodor: - Dora je jedno prekrasno događanje, ne samo Dora nego svi ti dani HRT-a u Opatiji. To je krasan događaj, uvijek odradimo dobar posao, družimo se i još se svi tamo dobro i zabavimo u jednako tako lijepoj Opatiji. Jako smo zadovoljni odabirom naših kolegica, Zlata i Doris prekasno izgledaju, vrlo su elokventne. Duško i ja igrat ćemo na sigurnost, iskustvo, i naravno, na ljepotu!


Foto: Dario Njavro/HRT

Duško Ćurlić: - Veselim se, naravno. Sjajne su kolegice, talentirane, lijepe, uz njih ćemo biti "stari mačak" Fodor, i ja "mlad kao rosa". Jedino me muči koji će od nas dvojice odjenuti haljinu... No, šalu na stranu, veselim se Opatiji, veselim se druženju, divno je vratiti se opet tamo - to mi je već, ne znam ni sam koja, 10 ili 12 Dora... ma sve će biti super! 


Foto: Dario Njavro/HRT

Doris Pinčić Rogoznica: - Jako se radujem ovom novom iskustvu, svojoj prvoj Dori, pogotovo haljinama koje će dečki nositi. No uz njih se osjećam vrlo sigurno, dobro ćemo se pripremiti i što je najvažnije, dobro se zabavljati. Naravno da postoji i malo te pozitivne treme, ali uz Zlatu i dečke, te dobru pripremu znam da će se i ta trema odmah anulirati. Jedva čekam! 


Foto: Dario Njavro/HRT

Zlata Mück Sušec: - Jako se veselim. Ja se nakon 12 godina vraćam na Doru i  tamo je uvijek neka pozitivna atmosfera, kao što je Mirko spomenuo, i mislim da ti mladi izvođači nose dio te energije. Dosta smo opuštena ekipa koja se voli zabavljati, ali smo s druge strane i štreberi, što me također veseli jer ćemo biti maksimalno pripremljeni i dobro ćemo odraditi posao. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!