Instagram zvijezda hrvatskih korijena: U Hrvatskoj je sve 'laganini'

13.11.2018.

09:41

Autor: T.V./HRT

-

-

Foto: - / -

Lidija je televizijska voditeljica i novinarka, promotorica na društvenim mrežama, stručnjakinja za marketing, blogerica, bivša bankarica, missica i filmska glumica te članica Izvršnog odbora Hrvatske gospodarske komore Zapadne Australije.
U Zagrebu se 12. i 13. studenog održava Meeting G2 - susret poslovnih ljudi iz iseljeništva s onima iz Hrvatske. Jedna od govornika bit će i Australka hrvatskih korijena Lidia Kukulj.

Lidia je televizijska voditeljica i novinarka, promotorica na društvenim mrežama, stručnjakinja za marketing, blogerica, bivša bankarica, missica i filmska glumica te članica Izvršnog odbora Hrvatske gospodarske komore Zapadne Australije.

U Zagreb je stigla na Meeting G2 na kojem, zajedno s još nekoliko kolega, predstavlja Gospodarsku komoru Zapadne Australije. Na skupu će govoriti o važnosti društvenih mreža, o tome koliko je danas važno za svaki posao biti što više prisutan, znati se predstaviti i dobro komunicirati na društvenim mrežama.

Ova zaposlena majka dviju djevojčica, Chloii i Kaleesi, u emisiji Dobro jutro, Hrvatska otkrila je kako uspijeva uskladiti sve svoje obveze te koje su razlike između života u Australiji i Hrvatskoj:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!