10:24 / 05.02.2019.

Autor: HRT

Izgovorite 'da' u Sinju!

Ivo Cagalj/PIXSELL

Ivo Cagalj/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Prekrasan park i šetališta, prirodnu ljepotu Cetinske krajine, luksuzan hotel, vrhunske restorane, ulicu vjenčanica, mnogobrojne sale za vjenčanja...
Grad Sinj, javnosti poznat kao grad alke i svetište Gospe sinjske, želi postati romantično odredište za ceremonije vjenčanja te tako promovirati svoje male obrte i poduzeća i njihovu konkurentnost u odnosu na ostale gradove u Dalmaciji.

Grad je na tom tragu ove godine prvi put bio jedan od pokrovitelja Sajma vjenčanja Wedding Day, koji je koncem siječnja održan u Splitu. Obilježje tog Sajma, kojeg posjeti tisuće budućih mladenaca, je razvoj Wedding Destinationa, oblika turizma koji poprima sve veći obujam, a primarna mu je uloga u Sinju nametnuti Grad kao  odredište koje mnogim mladencima omogućuje organizaciju njihovog velikog dana.

Ideja je da se Sinj, kroz promociju novih i malih obrta i poduzeća te njihovu konkurentnost u odnosu na ostale gradove u Dalmaciji, pretvori u elegantno turističko odredište i savršenu kulisu za brojna romantična vjenčanja, objašnjava Grad na svojim službenim stranicama.

Nabraja pritom i sinjske adute: prekrasan park i šetališta, prirodnu ljepotu Cetinske krajine, luksuzan hotel, vrhunske restorane, ulicu vjenčanica, mnogobrojne sale za vjenčanja, kozmetičke salone, cvjećarnice, zlatarnice i catering.

Dodaju li se tome i romantične vizure grada, dovoljan je to poziv da svojim sudbonosnim da učinite Sinj jednim od najromantičnijih gradova u Hrvatskoj, poručuju iz Sinja uz slogan Say yes in the city of Sinj! Izgovorite da u gradu Sinju!
-

-

Foto: - / PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!