16:23 / 21.06.2019.

Autor: HRT

Jagatić: Borghesia u MSU a od ponedjeljka sve je u znaku INmusic-a

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

I ovog petka glazbeni kritičar Dubravko Jagatić u Dobrom jutru nas je informirao o klupskoj sceni. Naravno, u središtu je naš najveći festival INmusic, koji u ponedjeljakpočinje na Jarunu.
I ovog petka glazbeni kritičar Dubravko Jagatić u Dobrom jutru nas je informirao o klupskoj sceni. Naravno, u središtu je naš najveći festival INmusic, koji u ponedjeljakpočinje na Jarunu.  Slijedećih sedam dana obilježiti će bez ikakve sumnje INmusic festival pa ću samo spomenuti i neke koncerte koji se neće održati na Jarunu. Sutra na krovu MSU-a nastupa slovenski bend Borghesia, u Močvari sutra nastupaju američke stoner rock legende Red Fang, a u KSETU u nedjelju navečer iz srca Sibira stiže jedinstvena dark folk grupa Nytt Land, po glazbenom izrazu vrlo slična grupi Wardruna koja je u travnju rasprodala Lisinski.

I svakako moram spomenuti METNO odnosno Međunarodni etno festival koji se održava danas i sutra u Makarskoj, a na kojem danas i sutra nastupaju Cinkuši, Harmoniju disonance i meni posebnu draga grupa Barcelona Gipsy Balkan Orchestra.

"