09:37 / 19.10.2018.

Autor: E.L.S./HRT

Jason Derulo u Zagrebu, predgrupa Marcus&Martinius

-

-

Foto: - / -

Američka zvijezda na turneji Europom putuje autobusom, a zbog raskošne scenografije u pratnji je i 10 šlepera opreme te pet autobusa prateće ekipe.
Američki R&B, hip hop i pop pjevač, tekstopisac i plesač Jason Joel Desrouleaux, poznatiji kao Jason Derulo nastupa u zagrebačkoj Areni 27. listopada! Predgrupa koju dovodi iznenadit će velik broj mlađih obožavatelja.  Riječ je o electro dance senzaciji imena Marcus&Martinius.

Jason Derulo vlasnik je 11 platinastih singlova prodanih u 50 milijuna primjeraka, ima više od tri milijarde YouTube pregleda stoga ne čudi da se Derulo smjestio u najuži krug vodećih svjetskih glazbenika današnjice.

Derulov prvi nastup u Areni najveća je koncertna atrakcija ove jeseni u Zagrebu. Američki pjevač i plesač u Hrvatsku dolazi prvi put, a koncert u našoj najvećoj dvorani 27. listopada najavio je kao raskošan glazbeno - scenski spektakl na kojem će rasplesati obožavatelje. Nastupit će na veličanstvenoj pozornici veličine 20 metara, koju će postaviti tim od 60 ljudi, uz mnoštvo svjetlosnih efekata, pirotehnike i tri spektakularna video walla koja će pokrivati cijelu binu. Uz Jasona će na bini biti i ekipa vrhunskih plesača, a sudeći prema dosadašnjim nastupima na turneji, i u Zagrebu se priprema spektakularan koncert.

Derulo s nestrpljenjem iščekuje susret s hrvatskom publikom, a obožavatelji će u Arenu moći ući već od 18.30 sati. Kao predgrupa nastupit će LZ7., elektro - dance sastav iz Manchestera, koji nastupaju u 18.55 sati, a norveška teen senzacija Marcus&Martinus show započinje u 19.35 sati. Od 20.30 publiku će zabavljati DJ Jae Murphy nakon čega slijedi Derulov spektakl, koji je zakazan za 20.40 sati.

Američka zvijezda na turneji Europom putuje autobusom, a zbog raskošne scenografije u pratnji je i 10 šlepera opreme te pet autobusa prateće ekipe.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!