Jelena Glišić: Prvi put sam snimilia najavu bez šminke i svidjelo mi se

20.09.2018.

09:15

Autor: E.L.S./T.V./HRT

-

-

Foto: - / -

Jelena je snimajući Klub 7 isprobala brojne nove stvari poput ronjenja i ribolova. Prvi puta sam snimila najavu bez šminke, bez frizure, s najmanje pripreme i svidjelo mi se, rekla je Jelena.
Večeras na Drugom Programu HRT-a kreće nova lifestyle emisija Klub7. Riječ je o magazinu koji na afirmativan i zabavan način prikazuje aktualna društvena zbivanja u Hrvatskoj i svijetu. Kroz emisiju vodit će nas provjerena, ali i neka nova TV lica poput Jelene Glišić, Ive Šarić Leko i Marija Valentića.

Što su pripremili za prvu emisiju koja kreće večeras u emisiji Dobro jutro, Hrvatska otkrile su voditeljica Jelena Glišić i urednica Ivona Čulo:

Jelena je snimajući emisiju isprobala brojne nove stvari poput ronjenja i ribolova. Prvi puta sam snimila najavu bez šminke, bez frizure, s najmanje pripreme i svidjelo mi se, rekla je Jelena dodavši da je ronjenje s pripadnicima specijalne policije bilo iznimno zanimljivo. Najavila je i rubriku koja je posebno veseli - posjet luksuznim vilama i domovima u koje naši gledatelji do sada nisu imali prilike zaviriti.

Emisija se zove Klub 7 jer će svakog tjedna gledateljima donositi pregled najzanimljivih tema tijekom proteklih 7 dana, a ujedno stvarati i svojevrstan 'klub' koji na jedinstven način spaja ljubitelje svega onoga što zovemo umijećem kvalitetnog življenja - umjetnost, glazbu, modu, ljepotu, kulturu, gastronomiju, dizajn, arhitekturu.

Osim aktualnih društvenih zbivanja, Klub 7 donosi intervju tjedna, reportaže sa svjetskih tjedana mode te najljepše kuće i vile. Uz razgovore s arhitekima, poznatim poduzetnicima i uspješnim ljudima u svojim područjima, tu su i prilozi o zdravlju i ljepoti, izvještaji s najboljih festivala i koncerata te otvorenja izložbi i drugih zanimljivih manifestacija.

Urednica emisije je Ivona Čulo, redatelj Tomislav Šango, a producent Dean Radinović. Uz ostale suradnike, modni dio potpisuje Nađa Irena Fišić,  kulturu Željko Ljubobratović, a reportaže iz svijeta donosi Ana Muhar.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!