Jelena Rozga: Nakon ove emisije, nikad se neću udati

19.12.2019.

09:18

Autor: M.Š.

default error photo
U ovotjednom zabavnom talk showu 5.com s Danielom gostovali su popularna pjevačica Jelena Rozga i kulinarski virtuoz David Skoko.
U zabavnom talk showu 5.com s Danielom ovoga petka Daniela Trbović ugostila je dvije zvijezde, par uspješnih, mladih i zgodnih gostiju, Dalmatinku Jelenu Rozgu i ribareva sina, kulinarskog virtuoza, kuhanog i pečenog Davida Skoku.


Foto: Renato Branđolica za HRT

Na početku razgovora Daniela je odlučila saznati odgovor na pitanje koje od pamtivijeka muči ljudski rod. Odakle se čisti riba? Od glave ili od repa?

- Ovisi o ribi. Nije isto je li brancin, list ili raža, odgovorio je Skoko.

- Ako je orada?, upitala je Daniela.

- Onda od repa prema glavi. Prvo skineš škame (ljuske), odgovorio je chef.

- I onda imam škamasutra po cijelom stanu, našalila se Daniela.

- No imaš jednostavno rješenje. Staviš ribu u vodu kad ju čistiš pa škame ne idu nikamo, savjetovao je Skoko.

- I onda mi se zaštopa odvod i ti mi dođeš očistiti sifon. Sviđa mi se to!,  zaključila je voditeljica.

- Ma najjednostavnije je rješenje otići, skoknuti u njegov restoran i to ti je to,  nadodala je Jelena. No voli li Jelena ribu, zanimalo je Danielu.

- Volim ribu, ne volim pršut, ne jedem janjetinu i ne pijem alkohol. Nisam ga nikad ni probala!, izjavila je Jelena.


Foto: Renato Branđolica za HRT

-  I ona je Dalmatinka! Da ne pjeva tako dobro, deportirali bi je iz Dalmacije, našalila se Daniela.

Skoko pak nema problema s namirnicama i sve je kušao, no otkrio je što mu je bilo najodvratnije.

- Surstroemming, fermentirana baltička haringa, smrdi za poludit. Gadno, gadno, gadno, ali je jako zdrava!

Dotaknuli su se i kuharske emisije na kanalu 24 Kitchen. - To je nešto kao Kuhan i pečen, samo lošije?, upitala je Skoku Daniela.

- Nisam se tako dobro zabavio kao na Kuhan i pečen, gdje je bila baš dobra zeka, jako dobro društvo i kuhalo se bez scenarija, a to najviše volim, objasnio je.

Kad se govorilo o kuhanju i pečenju, Daniela je Jelenu podsjetila na to kako je bila "skuhana" prije koncerta u Spaladium areni 2011. godine i to na 40 stupnjeva Celzijevih. Naime, radilo se o temperaturi. - Zaista se ne sjećam pola tog koncerta, zato ću to uskoro i ponoviti, nadam se sljedeće godine, zaključila je Jelena.

Slijedilo je testiranje kuharskih i baletnih pojmova. - Jelena, što je blanširanje? Ne znaš? To ti je pofuriti, ali nemoj se nafuriti jer nisi znala, komentirala je Daniela.

- Nakon ove emisije, ja se nikad neću udati, konstatirala je Jelena.

- Pa ti si soloigračica, tako pjevaš, odgovorila je Daniela.

- Nađi frajera koji kuha, nadovezao se Skoko.

- Imaš frenda za mene?, našalila se Rozga.


Foto: Renato Branđolica za HRT

Nakon kuharskih pojmova, slijedio je test onih baletnih. - Odličan si, stvarno si talentiran za sve, komentirala je Daniela Skokine izvedbe.

- Puno bolje plešeš nego što ja kuham, konstatirala je Jelena. No testiranje znanja o kulinarstvu nije stalo na tome. Daniela je, naime, provjerila može li Jelena prepoznati namirnice te može li David, među ostalim, prepoznati i neke ženske stvari, poput viklera i uvijača za trepavica, i sve to noseći povez preko očiju.

Emisija nam je dobro klizila niz grlo, a nadamo se i vama, a za to su se pobrinuli i "chef" Ante Gelo zajedno s našim dečkima s Prisavlja koji su s Jelenom izveli Želju mog života i Opium.

Ako ste propustili emisiju, možete je pogledati na našoj multimedijskoj platformi HRTi.Pratite nas i na Facebooku i Instagramu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!