Još samo 10 dana do kraja natječaja za Doru 2021.

01.12.2020.

14:18

Autor: HRT

default error photo

Stručni ocjenjivački sud sastavljen od predstavnika HRT-a, HDS-a i HGU-a (Hrvatske radiotelevizije, Hrvatskog društva skladatelja i Hrvatske glazbene unije) odabrat će 14 pjesama i četiri rezerve za Doru 2021. te će njihova odluka biti objavljena na mrežnim stranicama HRT-a u utorak 15. prosinca.

Podsjećamo, natječaj traje do 10. prosinca i na njega se prijavljuje gotova pjesma s originalnim izvođačem. Na natječaj se mogu prijaviti svi, izvođači moraju biti državljani Republike Hrvatske i ne smiju biti mlađi od 16 godina.


Adresa za prijave je https://www.hrt.hr/dora/prijava.

Dora se i dalje planira u subotu 13. veljače u Opatiji, a bit će organizirana prema važećim epidemiološkim mjerama u tom trenutku. Kao i Eurosong, i naš se festival priprema u nekoliko opcija, ali opcije otkazivanja nema.


- Nije lako raditi i pripremati Doru a da ne znaš zapravo koji će uvjeti vladati u trenutku održavanja, ali tako je svima i ne smijemo odustati. Nadamo se da je pred svima nama puno ljepša godina, izjavila je voditeljica projekta Uršula Tolj.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!