08:41 / 13.02.2021.

Autor: T.V./Hina

Justin Timberlake se ispričao Britney Spears i Janet Jackson

Nastup Justina Timberlakea i Janet Jackson na Super Bowlu

Nastup Justina Timberlakea i Janet Jackson na Super Bowlu

Foto: Danny Moloshok / REUTERS

Pop zvijezda Justin Timberlake u petak je objavio javnu ispriku bivšoj djevojci Britney Spears i pjevačici Janet Jackson rekavši da je zakazao u prošlosti.

Timberlake je progovorio na svom Instagramu nakon ovotjednih kritika na društvenim mrežama i u medijima zbog intervjua danog prije 20 godina u kojem je govorio o svom seksualnom životu sa Spears, kada su oboje bili na vrhuncu karijere.

Reakcija je uslijedila nakon emitiranja TV dokumentarca "The New York Times Presents: Framing Britney Spears" o usponu i padu pjevačice. Dokumentarac je javnost podsjetio na Timberlakeove neumjesne medijske istupe u kojima je na vulgaran način govorio o njihovu seksualnom životu.

Timberlake i Spears bili su u vezi oko tri godine prije nego što su se naglo razišli 2002. Pjevačica je svojedobno rekla da je u trenutku kada je stupila u vezu s Timberlakeom bila djevica te da djevičanstvo želi izgubiti u braku s voljenom osobom. Timberlake je međutim u intervjuu na vrlo ružan način otkrio da su on i pjevačica tijekom veze imali spolne odnose te je napisao pjesmu "Cry Me a River" u kojoj je implicirao da ga je prevarila u vezi.

Timberlakea također godinama prate optužbe da nije preuzeo dovoljnu odgovornost za događaj kad je tijekom poluvremena Super Bowla 2004. za vrijeme nastupa u jednom trenutku s Jacksonina kostima otkinuo komad tkanine i otkrio joj nakitom djelomično pokrivenu desnu dojku.

- Konkretno se želim ispričati Britney Spears i Janet Jackson, objema pojedinačno, jer se brinem i poštujem te žene i znam da sam pogriješio, napisao je Timberlake (40) na Instagramu.

Pop zvijezda "Sexy Back", trenutno u braku s glumicom Jessicom Biel, rekao je da mu je žao što o tome nije prije progovorio.

- Razumijem da sam u ovim trenucima i u mnogim drugima zakazao i imao koristi od sustava koji odobrava mizoginiju i rasizam, rekao je.

Uz ispriku, Timberlake je također rekao da je industrija zabave ustrojena tako da bijelci uspiju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!