18:04 / 01.08.2019.

Autor: Iva Bruči/Tomislav Dmajhel/Iva Hren/HRT

Kako je bilo na Forestlandu

-

-

Foto: - / -

Priča je počela 2013. kada skupina Međimuraca nije mogla otići na splitsku Ultru, pa su sami organizirali privatnu feštu. Donijeli su zvučnike i pojačala, a prijatelje su pozvali putem društvenih mreža.
Forestland - festival elektronske glazbe, ove je godine obilježio svoje sedmo izdanje. Nekoliko tisuća ljubitelja elektronske glazbe u dva je dana moglo čuti 50-ak DJ-a. Uz to, novitet ove godine je zipline za koji je trebalo čekati u redu. Riječ je o festivalu koji se održava u šumi usred kukuruzišta.

- Danas počeo 7. Forestland
- Sve je spremno za Forestland
- Pripreme za Forestland u punom jeku, očekuje se više tisuća posjetitelja
- Odličan provod na zimskom Forestlandu
- Protekloga vikenda 6 tisuća partijanera plesalo u šumi
- Počeo je Forestland - festival elektroničke glazbe u šumi
- Forestland, festival elektronske glazbe u šumi
- Završio festival elektroničke glazbe Forestland
- Forestland - festival elektroničke glazbe u šumi pokraj Čakovca
- Nisu mogli na Ultru, pa su pokrenuli svoj festival - u kukuruzištu

Forestland je festival koji se održava dva puta godišnje, pa tako imamo Ljetni i Zimski Forestland. Ljetni Forestland održava se usred kukuruzišta i šume, a iz ograđenog područja put vodi u prostor za kampiranje.

Cijela priča počela je 2013. kada skupina Međimuraca nije mogla otići na splitsku Ultru - festival elektronske glazbe. Sami su organizirali privatnu feštu - donijeli su zvučnike i pojačala, a prijatelje su pozvali putem društvenih mreža. Tako su došli na ideju da naprave Forestland.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!