10:31 / 21.03.2019.

Autor: I.H./HRT

Kako se zvijezde pripremaju za subotnji nastup

-

-

Foto: - / -

Tri para danas su gostovala u Dobro jutro, Hrvatska i govorili o o pripremama za subotnju emisiju, koliko puta tjedno se nalaze, kako se pripremaju...
Bojan Jambrošić i Ashley Colburn; Tara Thaller i Dino Jelusić; Ivana Kindl i Krešimir Sučević Međeral tri su para iz HRT-ova showa "Zvijezde pjevaju".

Danas su gostovali su u Dobro jutro, Hrvatska. Govorili su o pripremama za subotnju emisiju, koliko puta tjedno se nalaze, kako se pripremaju...

Podsjetimo, u prošloj emisiji Zvijezde pjevaju, Krešo i Ivana pjevali su jednu od najpoznatijih country pjesama "Take Me Home, Country Roads". Nastup je bio simpatičan, ali nisu baš oduševili žiri svojim glasovnim sposobnostima. Zahvaljujući pjesmi "You Shook Me All Night Long" Ashley i Bojan dobili su najviše pohvala i najviše ocjene. A žiri je za Taru i Dinu koji su izveli pjesmu "Islands in the Stream" imao samo lijepe riječi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!