14:56 / 22.03.2019.

Autor: I.H./HRT

Kakva je atmosfera među natjecateljima HRT-ova showa "Zvijezde pjevaju"

-

-

Foto: - / -

Danas su nam u goste došla preostala tri para: Ella Dvornik i Goran Bošković; Katarina Strahinić i Pero Galić; te Jelena Radan i Borko Perić.
Subotnja večer rezervirana je za "Zvijezde pjevaju". Sutra je četvrta epizoda, sa svakom emisijom raste uzbuđenje, i sutra će nas napustiti jedan par.
Nakon što smo jučer u Dobro jutro, Hrvatska ugostili Bojana Jambrošića i Ashley Colburn; Taru Thaller i Dinu Jelusića; Ivanu Kindl i Krešimira Sučević Međeral; danas su nam u goste došla preostala tri para: Ella Dvornik i Goran Bošković; Katarina Strahinić i Pero Galić; te Jelena Radan i Borko Perić. Govorili su o pripremama za subotnju emisiju, o tome kakva je atmosfera među natjecateljima...

Podsjetimo, u prošloj emisiji "Zvijezde pjevaju" Ella i Goran pjevali su pjesmu "Bezimeni";  članica žirija Remi komentirala je kako ne zna što se dogodilo, ali nije bila zadovoljna zadovoljna. Katarina i Pero osvojili su žiri s pjesmom "Put ka sreći". Žiri se složio da se kod Katarine iz emisije u emisiju vidi napredak. Borko i Jelena oduševili su svojom izvedbom pjesme "Hodala je pola metra iznad zemlje" voditelje Barbaru i Duška, no žiri je bio nešto stroži.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!