Kevin Spacey u Zagrebu, glumit će Tuđmana u Sedlarovom filmu?

30.12.2021.

23:32

Autor: Vijesti iz kulture/HRT

Kevin Spacey i Jakov Sedlar

Kevin Spacey i Jakov Sedlar

Foto: HTV / Shutterstock

Kevin Spacey pojavio se u zagrebačkoj zračnoj luci u kasnim popodnevnim satima. Sve je prošlo posve nezapaženo zahvaljujući zaštitnoj maski na licu. Holivudska zvijezda, dvostruki oskarovac, ali i kontroverzni glumac koji se prije nekoliko godina našao u središtu skandala o seksualnom zlostavljanju u Zagreb je stigao na poziv svog prijatelja, redatelja Jakova Sedlara s kojim priprema novi film.

Specey večeras nije htio pred kamere, učinit će to, kaže, ovih dana, ali je zato, ekskluzivno za Vijesti iz kulture, Sedlar otkrio o kojem je filmu i ulozi riječ.

- Radi se o jednom od najvećih glumaca u povijesti filma, što se tiče nagrada i svega. Ovdje je došao zbog prijateljstva, ali je došao jer pričamo o ulogama koje bi on eventualno odigrao. Jedna od njih je i ona predsjednika Tuđmana, jer se iduće godine slavi 100. obljetnica rođenja, kazao je Sedlar.

Dodao je kako će film, ako do njega dođe - biti na engleskom. Važno je to, kaže, radi domaće publike, ali i one u inozemstvu. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!