10:33 / 09.05.2018.

Autor: E.L.S./HRT

Kim Verson: Ponosna sam što sam autorica većine pjesama

-

-

Foto: - / -

Mlada glazbenica Kim Verson predstavila je u emisiji Dobro jutro, Hrvatska "Ne posustani" - najavni singl novog albuma „Vrati mi moj svijet".
Mlada glazbenica Kim Verson predstavila je u emisiji Dobro jutro, Hrvatska "Ne posustani" - najavni singl novog albuma „Vrati mi moj svijet".

U emotivnoj skladbi Kim Verson potpisuje glazbu i tekst. Aranžman i produkciju potpisuje Dejan Orešković, a klavir je odsvirala talentirana Iva Bardun. Kim je osmislila i scenarij za istoimeni spot čiji redatelj je Josip Ninković.

"Vrati mi moj svijet" drugi je album mlade glazbenice Kim Verson. Sretna sam što je napokon došlo vrijeme objavljivanja mog drugog studijskog albuma na kojem sam dugo i predano radila sa dobrom ekipom. Ponosna sam što sam autorica većine pjesama, kaže Kim.

Od samih početka surađivala je s glazbenim profesionalcima kao što su Ante Pecotić i Miroslav Lesić-Lesique čije se pjesme nalaze i na ovom albumu te sa sjajnim producentima - Dejanom Oreškovićem i Silvijem Pasarićem.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!