Kim Verson uz novu pjesmu ima i novi imidž

02.07.2020.

15:01

Autor: Dobro jutro, Hrvatska/V.M./HRT

-

-

Foto: - / -

Kim Verson snimila je pjesmu '5do7' u prvoj suradnji s Radiofonikom, čime se odmakla od svog dosadašnjeg zvuka, a novu pjesmu prati i zanimljiva promjena imidža.
Kim Verson snimila je pjesmu '5do7' u prvoj suradnji s Radiofonikom, čime se odmakla od svog dosadašnjeg zvuka, a novu pjesmu prati i zanimljiva promjena imidža.

Ono što se kod Kim ne mijenja je njen vokal koji je osvojio publiku još prije 10 godina kada je premoćno pobijedila na TV showu.

- Tada je oduševila i poznatog autora i producenta Predraga Martinjaka, no tek sada je došlo vrijeme za suradnju jer se dogodila prava pjesma što potvrđuje visok skok na glazbenim listama već u prvom tjednu emitiranja, poručuju iz izdavačke kuće Kim Verson.

Glasom Kim Verson, kako sam priznaje, Martinjak je već dugo fasciniran: Malo je pjevačica koje takvom lakoćom i uvjerljivošću interpretiraju pjesmu. Kim je prvim pojavljivanjem na sceni pokazala vokalnu dominaciju, a godine joj samo idu u prilog jer joj glasu daju zrelost potrebnu za pjevanje velikih pjesama, smatra Martinjak.

Sama Kim zadovoljna je novim glazbenim iskorakom, ali i promjenom imidža koji naglašava njenu ženstvenu stranu: Pjesma 5 do 7 svidjela mi se na prvu jer mi je stilski i vokalno super legla. Sviđa mi je što je cool i sa stavom, a nova suradnja nosi novu energiju koja će vjerujem doprijeti do publike. Oduševljena sam novim stylingom za koji dobivam stvarno puno komplimenata, a osmislio ga je kreativni dvojac Snježana Mehun i Antun Tin Brišar iz modnog brenda Duchess. Želja je bila postići promjenu uz efektnost, razigranost, ali i profinjenost i u tome smo uspjeli, kaže Kim.

Kako zvuči nova pjesma Kim Verson, te što o njoj kaže sama pjavačica pogledajte u snimci njezina nastupa u emisiji Dobro jutro, Hrvatska:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!