King Majestic proglašen najboljim sladoledom na svijetu

21.11.2022.

12:55

Autor: B.A./HRT

King Majestic

King Majestic

Foto: Ledo / PR

Međunarodno udruženje proizvođača sladoleda (IICC) dodijelilo je titulu najboljeg sladoleda na svijetu Ledovom King Majesticu, priopćili su danas iz tvrtke.

U Ledu navode kako je IICC njihovom sladoledu nagradu dodijelio na svojoj redovnoj godišnjoj konferenciji, nakon prezentacije i kušanja sladoleda proizvedenih diljem svijeta.


Kako stoji na IICC-vim stranicama, radi se o udruzi nezavisnih proizvođača sladoleda, među kojima je i Ledo.

Ledo navodi da je nagrađeni sladoled "satkan od vrhunske sladoledne mase okusa cheesecakea s tekućim punjenjem od borovnice, dvostrukim preljevom od borovnice i bijele čokolade te hrskavim posipom žitarica".


- Izuzetno smo ponosni na ovu nagradu, koja dokazuje da naš King Majestic nije samo omiljen potrošačima koji ga prepoznaju kao novi okus brenda vrhunske kvalitete i inovativnih okusa, već je osvojio i strogi žiri - stručnjake specijaliste u industriji sladoleda. Naravno, ovo je posebno veliko priznanje za razvojni tim koji je uspio omiljeni svjetski desert, cheesecake, pretvoriti u fenomenalan sladoled, poručili su iz Leda plus u priopćenju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!