11:39 / 04.05.2015.

Autor: HRT

Kladioničarska histerija oko imena britanske princeze

Rođenje drugog djeteta princa Williama i njegove supruge Kate proslavit će se u Londonu sa 103 topnička pucnja. Foto: Twitter

Rođenje drugog djeteta princa Williama i njegove supruge Kate proslavit će se u Londonu sa 103 topnička pucnja. Foto: Twitter

Foto: - / -

Vodi ime Charlotte, koja je s prvog mjesta istisnula Alice, a u igri su još Olivia i Elizabeth, kako se zove današnja kraljica.
Ime Charlotte istisnulo je Alice na kladionicama u Velikoj Britaniji koja još nagađa kakvo će ime princ William i vojvotkinja Kate odabrati za malu princezu koja je dan nakon rođenja u nedjelju predstavljena drugim članovima obitelji.

To je postalo ludilo, rekla je Jessica Bridge iz kladionice Ladbrokes i dodala da je histerija tim veća što se rodila djevojčica. Kladioničari su naime velikom većinom predviđali da će se roditi djevojčica.

Vodi ime Charlotte, koja je s prvog mjesta istisnula Alice, a u igri su još Olivia i Elizabeth, kako se zove današnja kraljica, prabaka male princeze, zatim Victoria prema kraljici Victoriji, ali i Diana, kako se zvala pokojna 'narodna princeza', Williamova majka.

Kladionice su već izgubile 500.000 funti podijelivši dobit onima koji su se kladili da će biti djevojčica. Ukupni dobici kladioničara mogli bi dosegnuti milijun funti ako pobijedi neko od imena koja su optjecaju.

Rođenje drugog djeteta princa Williama i njegove supruge Kate proslavit će se danas u Londonu sa 103 topnička pucnja. Pucat će se poslijepodne iz topova na Toweru i u Green Parku.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!