07:42 / 20.07.2018.

Autor: E.L.S./Hina

Koja vam je omiljena ABBA-ina pjesma?

Twitter/mammamiamovie

Twitter/mammamiamovie

Foto: - / -

Na svjetskoj premijeri u Londonu, novinari su glumce pitali da im otkriju svog favorita među brojnim hitovima slavne švedske grupe.
Od hita "Waterloo" do manje poznate "When i Kissed a Teacher", glumci u filmu "Mamma Mia! Here We Go Again" pjevali su ABBA-ine pjesme u dugoočekivanom nastavku koji izlazi ovoga tjedna. No, koja ima je najdraža?

Na svjetskoj premijeri u Londonu, novinari su glumce pitali da im otkriju svog favorita među brojnim hitovima slavne švedske grupe.

Ne mogu izdvojiti jednu. Mogu reći koja mi je najdraža u ovom filmu, to je 'My Love, My Life' na kraju filma. Odlično je snimljena, jako mi se sviđa, rekao je utemeljitelj ABBA-e Benny Andersson.

Pjevačica i glumica Cher spremno je odgovorila: "One of Us' mi je najdraža".

To je vjerojatno 'Andante, Andante'. Pjevam je u filmu i prekrasna je. Manje je poznata, osim naravno ABBA-inim obožavateljima...Ali mislim da će je zavoljeti i šira publika, kaže glumica Lilly James.

Njezina kolegica Christine Baranski odabrala je jedan od najvećih hitova ABBA-e. "You can dance, you can jive...Svi obožavaju 'Dancing Queen', zar ne?.

Reći ću vam koja me pjesma doista dira u srce, to je pjesma koju u prvom filmu pjeva Meryl (Streep), 'Winner Takes It All
", rekao je glumac Dominic Cooper.

Njegov kolega Jeremy Irvine također se opredjelio za 'Dancing Queen". Young and sweet, only seventeen...Samo nek' se partija, rekao je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!