Kome su Tedi Spalato i Zorica Kondža pjevali prateće vokale i koliko su zaradili

18.01.2018.

10:09

Autor: Koktel-bar

default error photo
Splitski glazbenik Tedi Spalato je najavio humanitarni koncert Sve ću preživit namijenjen prikupljanju pomoći oboljelima od raka.
Znate li kome su sve Tedi Spalato i Zorica Kondža pjevali prateće vokale? I koliko su tada zaradili? Te zašto se Zorica ispričala Miši Kovaču?

Oboje su se u emisiji Koktel-bar prisjetili dana kada su, na počecima svoje karijere, velikim estradnim imenima pjevali prateće vokale. Saznajte što su otkrili Uršuli Tolj.Splitski glazbenik Tedi Spalato je najavio humanitarni koncert Sve ću preživit namijenjen prikupljanju pomoći oboljelima od raka. Koncert je i svojevrsna promocija njegova novog albuma. Uršula Tolj i Tedi Spalato razgovarali su o novim ali i starim pjesmama, zanimljivim trenucima njegove karijere, glazbenim prijateljstvima..., a najbolji dio emisije, kao i uvijek, bila je izvedba uživo dragih nam pjesama. U dvije su se Tediju pridružile njegove gošće, odlične pjevačice Zorica Kondža i Gordana Marković.

Urednica i voditeljica: Uršula Tolj
Redateljica: Vesna Luković Žarn
Scenarist: Milan PehEmitirana izdanja emisije pronađite u videoteci multimedijske usluge HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!