12:38 / 28.09.2015.

Autor: D.P.

Koncertni spektakl "Indexa i prijatelja" u Lisinskom

Photo: Tomislav MIletic/PIXSELL

Photo: Tomislav MIletic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Koncertni spektakl "Indexi i prijatelji - Da sam ja netko" i hommage kultnom sarajevskom bendu Indexi održan je u KD-u Vatroslava Lisinskog.
U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u ponedjeljak navečer održan je koncertni spektakl 'Indexi i prijatelji - Da sam ja netko' i hommage kultnom sarajevskom bendu Indexi.

Pokretač projekta i producent koncerta posvećenog legendarnom bendu je Tomislav Kašljević koji je ponovno okupio glazbenike i članove Indexa, nastavljajući tako tradiciju koja traje još od 2007., uz rasprodane dvorane i hitove koje obožavaju sve generacije. 

U postavi Indexa svirali su nekadašnji članovi kultnog benda Fadil Redžić, Ranko Rihtman, Neno Jurin, Kornelije Kovač, Peco Petej, Miroslav Šaranović i Muris Varajić.

Bezvremene hitove Da sam ja netko, Sanjam, Bacila je sve niz rijeku, Sve ove godine, Svijet u kojem živim, U jednim plavim očima, Plima i mnoge druge pjevali su Dado Topić, Željko Bebek, Massimo, Giuliano, Goran Karan, Aleksandra Kovač, Boris Novković, Seid Memić Vajta, Željka Katavić - Pilj, Jelena Tomašević i grupa Azil.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!