15:00 / 16.02.2018.

Autor: DJH/T.V.

Koncertom 'To sam ja' Tereza Kesovija obilježava 60 godina glazbene karijere

-

-

Foto: - / -

Na koncertu će objediniti sve najznačajnije glazbene trenutke i pjesme koje su je obilježile, a s kojima je promovirala hrvatsku glazbu u cijelom svijetu.
Na glazbenoj sceni Tereza Kesovija nalazi se već šest desetljeća. 19. veljače zajedno sa svojom publikom proslavit će veliki jubilej koncertom u Lisinskom.

Koncertom To sam ja Tereza Kesovija će obilježit na najljepši način 60 godina briljantne glazbene karijere, 80 godina života, a to će joj biti 40 solistički koncert u životu. Na koncertu će objediniti sve najznačajnije glazbene trenutke i pjesme koje su je obilježile, a s kojima je promovirala hrvatsku glazbu u cijelom svijetu.

Tereza često zna reći da je scena i glazba njen život i njena najveća radost. Publika to prepoznaje i zato joj je njena publika vjerna od prvog dana. Vole je slušati ljudi kako starije tako i mlađe generacije. Njena vrhunska i neponovljiva interpretacija je nešto što plijeni, nešto što će zadiviti svakoga kad sluša njene izvedbe. Ona je jednostavno pjevač kojem se vjeruje. Iz njene interpretacije osim sjajnog i kvalitetnog vokala, pršti emocija i nezaustavljiva energija. U njenoj interpretaciji na bilo kojem jeziku svijeta, prepoznaje se i radost, i tuga, optimizam i nepresušna energija. Stoga s potpunim pravom već 60 godina čvrsto stoji na tronu glazbene scene.

Jedna od naših največih diva gostovanjem u emisiji Dobro jutro, Hrvatska najavila je obljetnički koncert:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!