15:32 / 09.06.2020.

Autor: Regina Zubanović/Dobro jutro, Hrvatska/V.M./HRT

Korona nije zaustavila Splitski festival

-

-

Foto: - / -

Pandemiji usprkos odvijale su se sve pripreme i Splitski će festival ove godine, kako je bilo i planirano, proslaviti svoj 60. rođendan. Donosimo detalje o programu.
Pandemiji usprkos odvijale su se sve pripreme i Splitski će festival ove godine, kako je bilo i planirano, proslaviti svoj 60. rođendan. Početkom mjeseca objavljene su i 22 pjesme i izvođači jubilarnog Splitskog festivala koji će se održati početkom srpnja na splitskim Prokurativama, a na ovogodišnjem 60. izdanju manifestacije, uz Večer novih skladbi na programu će biti i Retrospektivna večer.

Popis skladbi i izvođača objavljen je na Facebook stranici Splitskog festivala:- Na Večeri novih skladbi Festivala zabavne glazbe Split zapjevat će, kao i obično, neka od najvećih imena glazbene scene, a priliku za osjetiti čari jedne od najljepših pozornica dobili su i mladi glazbenici i autori pred kojima je zasigurno uspješna karijera, najavljuju organizatori.

Detalje o programu javlja ekipa emisije Dobro jutro, Hrvatska, koja se na Prokurativama družila s Tomislavom Mrduljašem, direktorom festivala:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!