17:28 / 16.02.2020.

Autor: HRT

Koronavirus se spustio niz Opatiju

-

-

Foto: - / -

Prekrasan sunčani dan privukao je brojne posjetitelje koji su imali priliku uživati u ovom neobičnom maškaranom ludilu.
Opera industriale, koronavirus i antivirus, Obama i Trump, neandertalci - samo su neki od brojnih likova koji su - spuštajući se na balinjerama, više ili manje uspješno - obilježili 37. izdanje opatijske balinjerade.

Prekrasan sunčani dan privukao je brojne posjetitelje koji su imali priliku uživati u ovom neobičnom maškaranom ludilu.

Oni manje vični upravljanju neobičnim „jurilicama" kućne izrade, čar utrke mogli su osjetiti u taksi balinjerama.

- Počelo je od entuzijazma domaćih ljudi koji se mjesecima pripremaju i trude da ovo ovako izgleda, a ono što smo mi oplemenilio je da gosti koji su u Opatiji mogu aktivno sudjelovati na taksi balinjerama koje voze iskusni vozači taksi balinjera, kazala je direktorica TZ-a Opatije Suzi Petričić.

- Oni koji su se spuštali na prvoj balinjeradi, danas su već tatice i nonići. Ja, 37., da vidiš kako smo zgjdali pred 37 let., rekao je pusni gradonačelnik Opatije Duško Jeličić - Dule.

- Nitko vas se ne boji va Opatiji? Ne, valjda nisu čuli za koronavirus! A da skinete masku? Ne, to je iz predostrožnosti!, kazao je koronavirus. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!