12:29 / 08.08.2018.

Autor: T.V./Hina

Lady Gaga imat će dva showa u Las Vegasu

-

-

Foto: - / -

Američka pjevačica Lady Gaga seli se u Las Vegas gdje će, prema potpisanom ugovoru, održati niz nastupa u dva tipa projekta, jedan ekstravagantni, a drugi mirniji, jazzy.
Američka pjevačica Lady Gaga objavila je da se seli u Las Vegas gdje će, prema potpisanom ugovoru, održati niz nastupa u dva tipa projekta, jedan ekstravagantni, a drugi mirniji, jazzy.

Poput Celine Dion, Eltona Johna i Britney Spears prije nje, 32-godišnja zvijezda nastupat će u 'gradu kocke' od 29. prosinca 2018. do studenog 2019. Koncerti će se održavati na pozornici Park MGM-a, novog golemog hotela na poznatom Las Vegas Stripu gdje su nekoć stajali hoteli Monte Carlo i Casino.

Stvaramo show koji je posve drugačiji od svega što sam dosad radila, bit će to oda svemu što je jedinstveno i različito u nama, rekla je Lady Gaga.

Show Lady Gaga Enigma bit će vrlo teatralan i provokativan, a Lady Gaga Jazz and Piano prezentirat će minimalističku verziju njezina repertoara.

Pjevačica je prije četiri godine učinila zaokret u karijeri nastupajući s pjevačem Tonyjem Bennettom i usvojila puno zreliji zvuk na posljednjem albumu Joanne.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!