Lana Barić: Bila sam zaljubljena u Mladena iz TBF-a

13.12.2019.

12:25

Autor: D.P./HRT

Foto: Renato Branđolica/HRT

Foto: Renato Branđolica/HRT

Foto: - / HRT

Mladen Badovinac iz TBF-a i popularna glumica Lana Barić gostovali su u ovotjednom izdanju zabavnog talk showa 5.com s Danielom.
U zabavnom talk showu 5.com s Danielom ovoga petka Daniela Trbović ugostila je dvije zvijezde - pjevača benda od tri slova Mladena TBF Badovinca i jednu od naših glumica koju s veseljem dočekuju i na europskim pozornicama, Lanu Barić.

Kako su oboje Splićani, jedno od prvih Danielinih pitanja bilo je koliko se njih dvoje zapravo znaju.

- Ja znam više njega nego što on zna mene. Bili smo zaljubljeni u TBF-ovce. Većina cura u srednjoj školi bila je zaljubljena u njih i svaka je imala svog favorita, otkrila je Lana.

Daniela je otišla korak dalje s pitanjem tko je bio njezin favorit.

- Ja sam bila zaljubljena u Mladena, ni trenutka nije oklijevala s odgovorom Lana.

- E, sad mi to kažeš, dodao je Mladen sa smiješkom.

Na red su došla pitanja o njihovom odrastanju i o tome kako vide Split.

- Sa Splitom je uvijek ista priča. Mislim da on ima puno veći potencijal koji se ne iskorištava. Uvijek sami sebe kočimo, a mislim da bi mogli napraviti puno više i živjeti bolje, sažeo je svoje dojmove Mladen. Doznali smo i kako mu obožavatelji na pomalo neobičan način iskazuju simpatiju.

- Trebali smo ti donijeti punjene paprike. Čula sam da je to kod tebe nekakav običaj nakon koncerta, spomenula je Daniela.

- Nije običaj, ali nakon jednog koncerta dobio sam na poklon punjene paprike. Prijateljice su mi donijele punu zdjelu. Ma to je bilo zato jer ja svima slobodno kažem što volim, razjasnio je slučaj s paprikama.

Uslijedilo je pitanje gošći što ona dobiva nakon predstava.

- Ništa. No, jednom prilikom u Sarajevu svaki tjedan dobivala sam cvijeće, a da nikad nisam saznala od koga. Stiglo je sigurno deset buketa, prisjetila se Lana.

- E, sad bi bilo dobro da kažem da sam ih ja slao, ali nisam, dobacio je Mladen i nasmijao publiku u studiju.

Kako je Split poznat po sportu, gosti su se okušali i u košarci. Lana je napomenula kako više voli odbojku, dok je Mladen otkrio kako nikad nije bio sportski tip. Na to mu je od Daniele stigao komentar kako ne treba vježbati, jer ima dobre gene.

- Da, baka mi je živa. Ove godine je napunila 103 godine. I bila je na jednom mojem koncertu, pohvalio se.

Uz puno dobre zabave, gosti u studiju uživali su i u dobroj glazbi. Uz pratnju sjajnog Ante Gelo benda, Mladen je izveo pjesme Yen, dva i Papilova.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!