Legendarni HRT-ovi voditelji u emisiji za publiku 'zlatne' dobi

30.09.2022.

11:39

Autor: Dobro jutro, Hrvatska/HRT

Zlatna liga

Zlatna liga

Foto: HTV / HRT

Nekadašnja poznata HRT-ova lica ponovno kreću u osvajanje malih ekrana u emisiji "Zlatna liga" koja će se od sljedećeg tjedna emitirati od utorka do četvrtka svaki dan u 10.20 sati.

- Uzbuđeni smo. Lijepo je biti u studiju i ponovno se obratiti gledateljima. Prije 22 godine zadnji put sam rekla ili "Dobro jutro" ili "Laku noć", rekla je Ivana Prohić gostujući u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska".

- Moram priznati da sam bio oduševljen kad su me pitali bi li vodio emisiju. Kao da sam bio na kratkom odmoru, kazao je Drago Celizić.

Emisije su već u pripremi, a gostovat će zanimljivi gosti iz svijeta sporta, glazbe...

- Vlada veliko uzbuđenje, velika je radost biti zajedno nakon 22 godine,naravno da srce titra i da se lijepo vratiti na početak odakle smo krenuli, kaže Prohić.

Pravilo "Zlatne lige" je da voditelji, ali i gosti moraju biti stariji od 64 godina.

- To ne vrijedi za naše gledatelje, dodao je Celizić.

Otkako su zadnji put bili ispred televizijskih kamera, tehnologija se dosta promijenila.

- Kamera je kamera, kako se kaže "kad naučiš plivati - znaš plivati", to ostaje. Sjedneš u studio i sve ti je jasno, ne vidim promjenu, jedino u načinu komunikacije, kazala je Prohić.

- Nakon što sam otišao u mirovinu, nisam mirovao, problem je bio COVID kad nije bilo nastupa, ali bilo je snimanja, reklama, gostovanja. Sad sam opet ovdje, svoj na svome, veselim se, dodao je Celizić.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!