16:26 / 07.02.2019.

Autor: Nensi Profaca/HRT

Leona Paraminski: Graditi sve ispočetka u 35-oj nije lako

-

-

Foto: - / -

Okrutno, ali istinito - kao 40-godišnjakinji, šanse za dobivanje uloga u holivudskim produkcijama su joj minimalne, jer je smatraju prestarom. No ima ona jedan adut koji je spašava.
Prije četiri godine Leona Paraminski prekinula je uspješnu glumačku karijeru u Hrvatskoj i zbog suprugova se školovanja preselila u Ameriku. I to u Santa Barbaru, sat i pol udaljenu od filmske meke - Hollywooda.

Graditi život i karijeru ispočetka u 35. godini, k tome još u stranoj zemlji, nije bilo nimalo lako. No Leoni nekako ide. Okrutno, ali istinito - kao 40-godišnjakinji, šanse za dobivanje uloga u holivudskim produkcijama su joj minimalne, jer je smatraju prestarom. No ima ona jedan adut koji je spašava.

Za HRT-ovu emisiju Puls je otkrila sve o holivudskim standardima ljepote, karijeri i životu na američkoj adresi, što joj nedostaje iz Hrvatske te zašto ne želi odgajati djecu u Americi, gdje planira ostati, otkriva nam, još pet, šest godina, ali ni ona ni suprug tamo se ne vide dulje.

- Vraćamo se negdje u Europu, je li to Hrvatska, nemam pojma!, kaže.

Pogledajte video:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!