Let 3 na kladionicama za Eurosong na 15. mjestu

16.03.2023.

12:11

Autor: HRT

Let 3

Let 3

Foto: Franko Kelam / HRT

Na kladionici za pobjedu na Eurosongu Let 3 se trenutno nalazi na 15. mjestu od 37 zemalja koliko će nastupiti u svibnju u Liverpoolu. Na web stranici eurovisionworld.com možete pratiti kako se situacija mijenja iz dana u dan.

Let 3 na kladionicama za Eurosong na 15. mjestu

Let 3 na kladionicama za Eurosong na 15. mjestu

Foto: HTV / HRT

Na prvom mjestu je Šveđanka Loreen s pjesmom "Tattoo", na drugom je finski predstavnik Käärijä s pjesmom "Cha Cha Cha", dok je na trećem mjestu ukrajinski dvojac Tvorchi s pjesmom "Heart of Steel".

Let 3 je u nedjelju na HRT-u imao službeno premijeru službenog spota za pjesmu "MamaŠČ!" koji je režirao Radislav Jovanov Gonzo.

Damir Martinović Mrle rekao je za HRT da im se radi traktor na kojem će ići u Liverpool i da će ga se uskoro moći i vidjeti: 

Zoran Prodanović Prlja rekao je kako će nastupiti u istim kostimima jer su jako efektni. Na premijeru spota na HRT su došli u novim kostimima koji im služe "za TV, disko i druženje s građanima":

Mrle je ranije rekao da će pjevati na hrvatskom jeziku jer na engleskom nema smisla:

@hrvatska_radiotelevizija @Let 3 Mrle je rekao da pjesmu nikada nisu otpjevali na engleskome jeziku jer nema smisla #fyp #foryou #video #zavas #music #let3 #eurosong #eurovision ♬ original sound - HRT

Dvije polufinalne večeri Eurosonga održat će se u utorak 9. svibnja i u četvrtak 11. svibnja.

Let 3 nastupa u prvom dijelu prvog polufinala koje počinje u 20 sati.

Finale Eurosonga je na rasporedu u subotu 13. svibnja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!