'Letovci' na tirkiznom tepihu bili su prava atrakcija!

08.05.2023.

11:13

Autor: HRT

Let 3

Let 3

Foto: Sanjin Strukic / Pixsell

Ovogodišnji izvođači Eurosonga, među kojima je i naš Let 3, dočekani su u nedjelju poslijepodne na tirkiznom tepihu u Liverpoolu na svečanom otvorenju te manifestacije čija će se završnica održati u subotu. Članovi grupe Let 3, otkad su stigli u Liverpool, prava su atrakcija. Osebujnim izgledom i upečatljivim kreacijama oduševljavaju prolaznike, a toga nije falilo ni na tirkiznom tepihu.

Na ceremoniji kojom je prošetalo svih 37 izvođača naši 'letovci' pojavili su se u plaštevima s motivima hrvatske zastave, ispod kojih su odjenuli bijele haljine s cenzuriranim dječjim licima i visoke platforme.

Galerija
Let 3, Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Let 3, Foto: Sanjin Strukic/PixsellLet 3, Foto: Sanjin Strukic/PixsellLet 3, Foto: Sanjin Strukic/PixsellLet 3, Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

- To su specijalni kostimi. Samo za ovu priliku, za ovaj tirkizni carper. Kreator je naravno Juraj Zigman. Onda kad skinemo ovo imamo jednu zastavu s kojom možemo mahati, rekao je Mrle za središnji Dnevnik HTV-a.

Podsjetimo, ove godine izbor za najbolju pjesma Eurovizije održava se 9., 11. i 13. svibnja. Hrvatski predstavnici grupa Let 3 s pjesmom Mama ŠČ! nastupaju sedmi, u prvoj polufinalnoj večeri.

@hrvatska_radiotelevizija Let 3 i @Let 3 Mrle na zabavi nakon tirkiznog tepiha uoči @Eurovision #let3 #mamašč #eurovision #esc2023 ♬ Funk It Up - Official Sound Studio
@hrvatska_radiotelevizija Na jučerašnjem tirkiznom tepihu na @Eurovision orilo se #mamašč. Svi su tražili intervju s #let3 i @Let 3 Mrle #eurosong #esc2023 #esc ♬ original sound - HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!