Ljeto kod Matoša seli u Ribnjak

03.07.2020.

13:22

Autor: Danijel Despot/Dobro jutro, Hrvatska/V.M./HRT

default error photo
Debela hladovina zagrebačkog parka Ribnjak ove će godine ugostiti Ljeto kod Matoša, događanje koje se tradicionalno održavalo na Strossmayerovom šetalištu.
Debela hladovina zagrebačkog parka Ribnjak ove će godine ugostiti Ljeto kod Matoša, događanje koje se tradicionalno održavalo na Strossmayerovom šetalištu.

Čitava atmosfera i bogat zabavni program danas, 3. srpnja sele u zelenu oazu u centru grada i tamo ostaju do 18. kolovoza.

- Ljeto kod Matoša nastavak je adventske priče Caffe de Matoš. Naša je ideja bila urediti jednu od najljepših šetnica grada Zagreba, Strossmayerovo šetalište i pretvoriti ju u staro zagrebačko kupalište u samom centru Grada. Više od 50 tisuća oduševljenih posjetitelja dokaz su da smo u tome i uspjeli, ističu organizatori.

Sadržaj Ljeta kod Matoša svaki će dan donijeti novi doživljaj ljeta u Zagrebu, uz mnogobrojna mjesta za idealnu Instagram fotku i kućice ugostiteljskog karaktera.

- Uživajte uz nastupe na maloj pozornici za ulične bendove, stand-up komičare i druga iznenađenja te svakako ovjekovječite ljeto uz brojne photo-pointove i ‘kissing bootheve' sa šarenim rekvizitima našeg kreativnog scenografskog dvojca kompanije LePrase, pozivaju organizatori.

Preko dana posjetitelje očekuju sunčanje ili hladovina, a navečer koncerti i plesnjaci.

Detalje o programu je od voditeljica projekta Aleksandre Pernar doznala ekipa emisije Dobro jutro, Hrvatska:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!