Lu Jakelić: Put koji sam odabrala je puno teži jer nije instantan

24.02.2021.

10:32

Autor: Kod nas doma/HTV

Lu Jakelić

Lu Jakelić

Foto: Kod nas doma / HTV

Od anonimne djevojke iz Đurđevca, Lu Jakelić postala je jedno od najperspektivnijih mladih lica na glazbenoj sceni. Zahvaljujući nedavnom sudjelovanju u jednom glazbenom showu, dobila je veliku medijsku pozornost koja joj, kaže, imponira. Ova mlada, svestrana kantautorica, smatra da se dobro snašla u 'mainstream' medijima.

 - Nakon samo tri godine, rekla bih da sam prošla dosta života i plivam, kaže Lu u razgovoru za HTV-ovu emiisju Kod nas doma.

Objašnjava kako je glazbeni put koji je odabrala puno teži jer nije instantan, ali je dugoročan:

- To je način života, nije nešto brzinski, i mislim da sam na dobrom putu, priča Lu koja sama piše svoje pjesme i danas živi svoje snove.

Nakon uspješnog albuma prvijenca, trenutno radi na još dva albuma i ima velike glazbene planove za budućnost. A kao i dosad, u svemu što ju čeka želi i dalje ostati svoja - smatra da publika to najviše cijeni.

- Scena je neko sveto mjesto gdje trebaš stati sa stavom i prezentirati ono što nosiš iznutra, kaže Lu, koja na sceni uvijek voli dati pravu sebe, bez zadrške.

Upravo je ta njezina autentičnost zainteresirala publiku:

- Kroz komentare sam vidjela da su ljudi zaista istražili tko sam ja iza same persone, i da su proširili znanje o meni – emotivno i glazbeno, kaže.

Osim na sceni, Lu obožava zasvirati i na ulici - priznaje kako joj to nedostaje, ali vjeruje da će uskoro to ponoviti dok čeka promociju novog albuma.

Pogledajte razgovor:


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!