09:53 / 22.02.2019.

Autor: I.H./HRT

Luka Nižetić: "Brutalero je pisan jezikom ljubavi"

-

-

Foto: - / -

Luka je gostovao jutros u Dobro jutro, Hrvatska i govorio je o nastanku pjesme "Brutalero". Kazao je da je pjesma čista igra i zabava, a pisana je jezikom ljubavi.
Luka Nižetić oglasio se prvi put nakon Dore gdje je s pjesmom "Brutalero" odnio treće mjesto. Žiriju i gledateljima više od njegove izvedbe svidjela se izvedba Roka Blaževića s pjesmom "The Dream" koji je na kraju odnio pobjedu, te mlade Lorene Bućan i njezine "Tower of Babylon" koja je završila na drugom mjestu.

Luka je gostovao jutros u Dobro jutro, Hrvatska i govorio je o nastanku pjesme "Brutalero". Kazao je da je pjesma čista igra i zabava, a pisana je jezikom ljubavi.Osvrnuo se na nastup na Dori, prezadovoljan je da su uspjeli ostvariti ono što su i zamislili, zahvalio je HRT-u koji je podržao zamisli. Reakcije su savršene, kao i komentari, a za prva tri mjesta na Dori koja su odnijeli Splićani, Luka kaže da je to već učestala situacija i da je često tako.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!