09:46 / 07.03.2019.

Autor: HRT

Macan i Tonka napustili show Zvijezde pjevaju

Foto: Dario Njavro

Foto: Dario Njavro

Foto: - / -

Drugu emisiju showa Zvijezde pjevaju, u kojoj se osam parova natjecalo u žanrovima swing i soul, napustili su Macan i Tonka.
Drugu emisiju showa "Zvijezde pjevaju", u kojoj se osam parova natjecalo u žanrovima swing i soul, napustili su Macan i Tonka.  Par je to koji je zbrajanjem ocjena žirija te poziva i poruka gledatelja imao najmanji broj bodova.

Parovi su se natjecali pod budnim okom stručnog žirija u sastavu Miroslav Škoro, Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi i Valentina Fijačko Kobić. Kroz show su nas vodili Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

Natjecanje je započelo swingom, a otvorili su ga Borko i Jelena pjesmom Volare. Žiri je bio vrlo zadovoljan izvedbom para. - Pokazao si da možeš, a ovo je bilo fantastično, izjavila je Danijela. Škori je bilo drago da su otpjevali pjesmu na talijanskom. Ukupan broj ocjena žirija iznosio je 32.Nakon Borka i Jelene uslijedila je pjesma Proud Mary u soul izvedbi drugog natjecateljskog para Katarine i Pere. - Na početku svake fraze trebala si graknuti, falilo mi je to, rekla je Remi. -Nisam presretna, ali ne želim da budete posljednji večeras, izjavila je Valentina. 22, bila je zbirna ocjena žirija.Ella i Goran ponovno su na pozornicu vratili swing, izvođenjem hita My Baby Just Cares For Me. - Vidjela sam da si uživala, a to je najvažnije, naglasila je Danijela. Valentina bi, pak, rekla je, voljela čuti više Ellin glas, a manje imitaciju. Zbroj ocjena žirija iznosio je 30.Sljedeći natjecateljski par, Tara i Dino, predstavili su se soul izvedbom pjesme Think. - Mene je ovo podsjetilo na najbolje vlastite izvedbe, našalio se Škoro. - Ma vi ste bili čak mrvicu bolji od mene, dodao je. - Suverenost glasova i fantastičan nastup, komentirala je Danijela. Zbirna ocjena žirija za izvedbu para bila je 35.Zatim je na red došla Macanova i Tonkina swing izvedba pjesme Laku noć Luigi, laku noć Bepina. Remi je rekla da "crna knjižica" ne prašta i da će ostati u "regiji" prošlotjedne ocjene. Za članicu žirija Valentinu par je bolju izvedbu imao prošli puta. Dobili su ukupnu ocjenu 23.Nakon Macana i Tonke, vrijeme je došlo i za Krešinu i Ivaninu interpretaciju soul hita Soul man. - Krešo je silno napredovao od posljednjega puta, izjavio je Škoro. - Prošli puta je bilo za plakati. Ivana je pjevala, ti si kričao, ustvrdila je Remi. Udijeljena im je zbirna ocjena 30.Pretposljednji natjecateljski par, Frano i Žanamari, našao se u žanru swinga zapjevavši Fly Me To The Moon. - Jako nespretan početak, rekla je Valentina koja je naglasila kako je imala veća očekivanja ili je pjesma bila pogrešan odabir. - Ovo je bilo "osebujno", vidjelo se da si plesao u folkloru, našalio je Škoro. Danijela je pak imala simpatije prema njihovu nastupu i poručila Frani da se ne obeshrabri. Zbirna im je ocjena bila 20.Soul izvedbom pjesme Ain't No Mountain High Enough, Ashley i Bojan priveli su kraju večerašnju vatrenu borbu glasovima. Remi se zahvalila back vokalima koji su izvukli par u svakom refrenu, dok je Danijela pozdravila Ashleyn trud i njezine predivne kristalne visine. Zbroj ocjena žirija za njihov nastup iznosio je 28.
I dalje glasujte za svoje favorite i osvojite vrijednu novčanu nagradu.

KREŠO i IVANA – 065 700 001 ili PAR1 na 60054

ASHLEY i BOJAN – 065 700 002 ili PAR2 na 60054

TARA i DINO – 065 700 003 ili PAR3 na 60054

FRANO i ŽANAMARI – 065 700 005 ili PAR5 na 60054

KATARINA i PERO – 065 700 006 ili PAR6 na 60054

BORKO i JELENA – 065 700 007 ili PAR7 na 60054

ELLA i GORAN – 065 700 008 ili PAR8 na 60054


Budite s nama i iduće subote!


Emisiju pronađite na multimedijskoj usluzi HRTi.

Borko i Jelena pobjednici prve emisije "Zvijezde pjevaju"

Prva emisija popularnog showa najgledaniji sadržaj u subotnjem udarnom terminu

Redatelj emisije je Danko Volarić, a urednica Uršula Tolj.

Posjetite nas na Facebook stranici i na Instagramu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!