Mada Peršić: glumica, liječnica, kolumnistica – i pjevačica

31.07.2019.

11:58

Autor: V.M./HRT

default error photo
Mada Peršić nakon glume, medicine i pisanja, bacila se i u pjevačke vode. Njezin prvi singl, koji se prigodno zove 'Glumica', duhovita je pjesma koju je napisao Miki Solus, poznat po hitovima Pun kufer i Hipster.
Mada Peršić nakon glume, medicine i pisanja, bacila se i u pjevačke vode. Njezin prvi singl, koji se prigodno zove 'Glumica', duhovita je pjesma koju je napisao Miki Solus, poznat po hitovima Pun kufer i Hipster.

Preuzmite aplikaciju HRT Vijesti!

- Mikija Solusa upoznala sam radeći Elementarne čestice u režiji Ivice Buljana. Oduševio me tada talentom za proizvodnju veselo ironičnih stihova i glazbe. Objavila sam na Instagramu kako pjevam 'Život nije siv' Mie Dimšić, Miki je to vidio i čuo, pa me pitao bih li voljela biti pjevačica, a ako bih voljela, 'ko bi mi mogao bolje napisati pjesmu od njega - kaže Miki u svom stilu. Odgovorila sam da može, naravno, a ostalo je budućnost, ističe pjevačka nada Mada.

Glazbeni producent je Silvio Pasarić, redateljica spota je Sara Grgurić, producentica je Suzana Erbežnik, snimao je Toni Renaud, kostime je osmislila Tanja Asanović, šminkala Natalija Škrlec, a montirao Marko Klajić.

- Znam da zvuči kao floskula, ali ničeg ne bi bilo bez ove genijalne ekipe koja je svojim sposobnostima oplemenila 'Glumicu', kaže o projektu Mada i dodaje da joj je najbitnije da ljudi tijekom i nakon slušanja njezine pjesme budu barem malo nasmijaniji i sretniji, nego što su bili prije slušanja.

- Za pjesmu sam inspiraciju pronašao u Madi i njenom lifestyleu koji sadrži puno partijanja, zabave i ljubavnih zapleta. Madin život je jedna napeta drama u kojoj se iz tjedna u tjedan događaju zanimljive i zabavne stvari. Ja sam samo pokušao jedan mali fragment toga staviti u pjesmu, napominje Miki Solus, koji piše i glazbu za kazalište.

Igrači Cibone koji glume u spotu visoko su postavili letvicu i Madu su na svojim ramenima pronijeli kroz spot.

Pogledajte gostovanje Made Peršić i Mikija Solusa u emisiji Dobro jutro, Hrvatska:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!