07:47 / 29.06.2018.

Autor: E.L.S./Hina

Maksim Mrvica otvorio Rock&Stars festival u kamenolomu u Vinkuranu

Foto: arhiva/Dusko Jaramaz/PIXSELL

Foto: arhiva/Dusko Jaramaz/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Nastup imao i dobrotvornu notu s obzirom da je djelovanjem organizatora i partnera festivala Općoj bolnici u Puli doniran inkubator.
Najpriznatiji svjetski crossover pijanist današnjice Maksim Mrvica sinoć je impresivnim nastupom u kamenolomu Cave Romane svečano otvorio Rocks&Stars festival u Vinkuranu kraj Pule.

Bio je to jedan od tri koncerata ovoga umjetnika u Hrvatskoj, a sam je nastup imao i dobrotvornu notu s obzirom da je djelovanjem organizatora i partnera festivala Općoj bolnici u Puli doniran inkubator. Mrvica je tijekom koncerta predstavio nove skladbe sa svog albuma "New Silk Road", kao i ranije skladbe, spoj starijih i novijih hitova.
Maksim Mrvica otvorit će Festival Rocks&Stars
Već 9. srpnja na ovome festivalu nastupit će jedan od najistaknutijih hrvatskih komičara, Ivan Šarić, a 28. srpnja publiku će zabaviti legendarni Darko Rundek. Do kraja festivala uslijedit će brojni zanimljivi koncerti i programi, a najavljeno je da će festival iduće godine biti još bogatiji.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!