15:36 / 06.02.2018.

Autor: Mario Mihaljević/T.V.

Maškare preuzele vlast u Zagrebu

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Zvonjavom u Gradskoj upravi i simboličnim preuzimanjem gradskog ključa fašnički zvonari su pretvorili naš grad u karnevalsku prijestolnicu. Predajom ključeva grada, posebno je bio zadovoljan Fulir Von Trut.
U Gradskoj upravi fašnička povorka Kulturnog umjetničkog društva Prepuštovec - Fašnička hajdučija, najavila je i započela manifestaciju Fašnik vu Zagrebu. Tom su prigodom od gradonačelnika Bandića simbolično dobili i ključeve Grada, kojim će upravljati do 13. veljače.

Zvonjavom u Gradskoj upravi i simboličnim preuzimanjem gradskog ključa fašnički zvonari su pretvorili naš grad u karnevalsku prijestolnicu. Predajom ključeva grada, posebno je bio zadovoljan Fulir Von Trut.

Nije bilo problema, gradonačelnik se urazumio i uručio nam ključeve Grada, njemu je dosta vladanja. Mi sada imamo našeg monarha i on će zamjeniti gradonačelnika Bandića. U petak nastavljamo sa dječjim fašnikom kojeg organiziraju osnovne škole grada Zagreba. Okupljanje će biti u petak u 14 sati na Europskom trgu, prošetat će se gornjim gradom i doći na pozornicu Trga bana Jelačića gdje će predstaviti svoje program, rekao je Fulir Von Trut koji će ključeve grada gradonačelniku Milanu Bandiću vratiti 13. veljače.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!