Massimo u Koktel-baru ekskluzivno najavio novi singl

23.01.2018.

12:50

Autor: Koktel-bar

Foto: Božidar Prezelj za HRT

Foto: Božidar Prezelj za HRT

Foto: - / HRT

Massimo Savić, osvajač čak 10 Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu najavio je svoj "valentinovski" koncert u Splitu ali i novi album!
Massimo u jučerašnjem Koktel-baru ekskluzivno najavio svoj novi singl! I to za pjesmu koju u duetu izvodi s vođom jednog popularnog banda.

Osim što smo se, uz pomoć isječaka iz arhive, u jučerašnjem Koktel-baru prisjetili nekih zanimljivih trenutaka iz Massimovog života i karijere, taj osvajač čak 10 Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu najavio je svoj "valentinovski" koncert u Splitu ali i novi album!

Na njemu već uvelike radi njegova stalna producentska ekipa - Predrag Martinjak, Nikša Bratoš, Ivan Popeskić - kao i autori s kojima tradicionalno surađuje.

No, ima i novih imena. Jednu je pjesmu napisao crnogorski pjevač i autor Sergej Ćetković a prvi sljedeći singl koji će uskoro ugledati svjetlo dana jedna je glazbena suradnja koju je Massimo ekskluzivno najavio u jučerašnjoj emisiji.

Pogledajte s kim će Massimo zajedno otpjevati svoju sljedeći singl i njome najaviti novi album:Urednica i voditeljica: Uršula Tolj
Redateljica: Vesna Luković Žarn
Scenarist: Milan PehEmitirana izdanja emisije pronađite u videoteci multimedijske usluge HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!