14:49 / 14.05.2018.

Autor: T.V./Hina

Medo 'počistio' dostavni kombi slastičarnice

-

-

Foto: - / -

Miris svježe pečenih kolača ostavljenih u kombiju lokalnog slastičara u mjestu Rockaway Township u New Jerseyu bio je preveliko iskušenje za jednoga crnog medvjeda.
Miris svježe pečenih kolača ostavljenih u kombiju lokalnog slastičara u mjestu Rockaway Township u New Jerseyu bio je preveliko iskušenje za jednoga crnog medvjeda. Doveden u slatko iskušenje medo je razbio prozor kombija i progutao dvadesetak cupcakesa ostavivši samo razmrljanu glazuru i svoje otiske prije nego što su ga natjerali u bijeg.

Christine Allen, vlasnica slastičarnice za mjesne je medije kazala da je medvjed pojeo sve cupcakese od čokolade, vanilije i jagode. A narudžba je bila povelika, rekla je uz smijeh. Kazala je da su za nezvanog gosta doznali pošto je njezina supruga probudilo lajanje psa i glasno mljackanje.

Policijski načelnik Rockaway Townshipa rekao je kako se čini da je crni medvjed stigao iz obližnje šume te da je počinio još manje materijalne štete u gradiću.

Christine Allen kaže da se ne bi rado susrela s medom-sladokuscem, no kako ne bi voljela da ga ubiju. Nada se da će se o njemu pobrinuti članovi Udruge za zaštitu životinja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!