Mia Dimšić nakon pobjede na Dori: Osjećaj je neopisiv, izvan sebe sam

19.02.2022.

22:56

Autor: HRT/V.G.

Mia Dimšić

Mia Dimšić

Foto: Nel Pavletic / PIXSELL

U Opatiji je večeras izabran hrvatski predstavnik i pjesma za Pjesmu Eurovizije - Dora 2022. Mia Dimšić putuje u Torino gdje će na Eurosongu braniti boje Hrvatske s pjesmom "Guilty Pleasure".


- Osjećaj je bio neopisiv, jako emotivan, hvala još jednom svima koji su glasovali i žiriju, rekla je Mia Dimšić nakon što je pobijedila na Dori.

- Danas više nego ikad vidim da sam jako sretna osoba, s puno posebnih ljudi u životu, dodala je mlada pjevačica.

Prije ikakvih odluka o nastupu u Torinu, Mia je rekla kako želi s ekipom vidjeti kakve su reakcije ljudi.

- Svakako bih da još sve prespavamo i da kao ekipa vidimo zajedno reakcije, da osluškujemo što kažu ljudi. Ne bih se htjela puno miješati u posao koreografa i režisera, ali sigurna sam da ćemo kao tim doći do najbolje odluke. Čak i da ostane ovaj nastup, meni je izuzetno poseban, jako sam ga emotivno preživjela. Ali bit ćemo pametniji, sada smo puni adrenalina, rekla je Mia.

Upitana što očekuje od nastupa u Torinu, Mia je rekla da se veseli talijanskoj kuhinji.

- Kad sam vidjela da Laura Pausini i Mika vode, Mansekin je tamo, ja ću samo gledati oko sebe i neću moći vjerovati da sam tamo, izvan sebe sam. Ne znam što bih rekla, poručila je ovogodišnja pobjednica Dore.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!