Mia Dimšić: Taylor Swift je čudo, ali pjesma nije plagijat

21.02.2022.

18:49

Autor: Kod nas doma/HTV

Mia Dimšić u emisiji Kod nas doma

Mia Dimšić u emisiji Kod nas doma

Foto: HRT / IMS

Mia Dimšić proglašena je pobjednicom ovogodišnje Dore s pjesmom Guilty Pleasure te će Hrvatsku predstavljati na pjesmi Eurovizije koja će se održati u Italiji, u Torinu. Dora je i ove godine održana na pozornici sportske dvorane "Marino Cvetković" u Opatiji, gdje se predstavilo 14 izvođača, od kojih je najbolja bila upravo Mia s pjesmom Guilty Pleasure.

Par dana nakon što je održana Dora, Mia je svoje dojmove podijelila u emisiji HTV-a Kod nas doma, pa i prokomentirala optužbe je li njena pjesma "plagijat" one Taylor Swift pod nazivom "Willow", koje su se mogle pročitati na društvenim mrežama nakon njene pobjede.

- Ako ćete mene pitati je li plagijat, ja ću vam naravno reći da nije. Točno se zna što je plagijat i vrlo je matematički jasno kada je nešto plagijat, a kada nije. Nemam to čak potrebu ni demantirati, jer to je kao da mene sada netko uvjerava da je 2+2 pet. Poštujem svačije mišljenje, ali jednostavno nije. Meni je jasno da mora nastati kontroverza i mislim da trebam na nju gledati pozitivno jer sad mi treba puno PR-a. Svaki PR je dobar PR! A i Taylor Swift je čudo i hvala ljudima što podsjećam na Taylor Swift - našalila se.

Možda njenu pjesmu, kaže, sada i Taylor, čuje.

Pogledajte razgovor: 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!