10:53 / 14.04.2020.

Autor: HRT

Mia Negovetić: Radim punom parom

-

-

Foto: - / -

Mia Negovetić javila se skype vezom iz svog doma u Rijeci u emisiju Dobro jutro Hrvatska.
Mia Negovetić javila se skype vezom iz svog doma pored mora u Rijeci u emisiju Dobro jutro Hrvatska.

Rekla je da nastupa sama sa sobom doma, pred sestrom i svojima.

- Tako mi najbrže prođe vrijeme i tako mi nije dosadno. Po cijele dane sam za mikrofonom i klavirom.

- Dora mi je izmakla za dlaku, ali je to bilo predivno iskustvo i nevjerojatno je da sam prvi put došla na Doru i dogurala tako daleko. I stvarno na to gledam kao na jedan veliki uspjeh bez obzira što nisam ja pobjedila.

- Rekla je da je "Magic musical" bio jedno ogromno iskustvo. Bilo je teško sve povezati u isto vrijeme, ples, glumu i pjevanje. Voljela bih nekad u životu ponovno takvo iskustvo. I album je nominiran za Porina, za najbolji dječji album.

- Škola je cijela nova priča. Sad sam se već navikla, ali u početku je bilo baš teško. Nemam što kritizirati jer profesori daju sve od sebe da nastava bude što bolja i da nam je lakše pratiti. Ali mislim da se to sve poremetilo i da imamo puno više posla sada dok smo doma, nego što bi inače imali dok smo na normalnoj nastavi. Mislim da ne razumiju da nam je puno toliko zadataka riješiti u nekom kraćem roku.

- Ne bismo izdržali bez video veza s prijateljma. Inače se kad izađemo van nećemo više znati ponašati jedni prema drugima.

- Nije ništa propalo, mislim da ima vremena za sve. Ljeto su ionako dogovori u zadnji čas. Mislim da ništa nije palo u vodu. Planovi su uvijek tu.

- Radim, radim puno na novim pjesmama. Cilj mi je da što prije izbacim album i još neku novu pjesmu. Radim punom parom. 

- Poručila je gledateljima da je stvarno važno da svi sad poštujemo pravila i čuvamo se kad je najbitnije. I da čuvamo jedni druge.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!