Mihaljević: Čestitali su mi Tutić, Huljić, Pecotić, Rus i mnogi drugi

16.02.2021.

14:12

Autor: HRT

Branimir Mihaljević

Branimir Mihaljević

Foto: Press / Dora

Donosimo prve dojmove autora glazbe pobjedničke skladbe "Tick-Tock" na dori Branimira Mihaljevića.

- Oko Albine okupili smo vrhunski tim ljudi, koji je vjerovao u nju i pjesmu, svi smo uložili puno truda i ljubavi i nakon što je predivna Albina u subotu briljirala dogodio se najbolji mogući scenarij. Suverena pobjeda i podrška ne samo žirija i publike već, uživanje odobravanja javnosti te mnogobrojnih kolega, kaže Mihaljević.

Odmah nakon proglašenja zvali su ga, nastavlja, kolege Zrinko Tutić, Tonči Huljić, Miroslav D. Rus, prošlogodišnji pobjednik Ante Pecotić, Neno Ninčević, Alfi Kabiljo, Tomislav Mrduljaš, Predrag Martinjak i mnogi drugi ugledni skladatelji, svi sa riječima hvale i oduševljenja te mnogi od njih sa stručnim prognozama odličnog plasmana na Eurosongu.

- Od kolega koji su nastupali na ovogodišnjoj Dori među prvima su nam iskreno čestitali Tony Cetinski, Kiki Rahimovski, klapa Cambi, Filip Rudan, Sandi, Bernarda, Eric i ToMa koji su već i ranije nahvalili pjesmu i produkciju, te Miki Solus, autor drugoplasirane pjesme, kaže.

Čestitke su stizale dugo u noć a nastavile su se i idući dan.

- Javili su mi se Nina Badrić, Željko Bebek, Luka Nižetić, Lana Jurčević, Tereza Kesovija, Franka Batelić, Andrea Šušnjara, The Frajle, Mario Roth, Antonia i Aljoša Šerić, Emilija Kokić, Dražen Žerić - Žera, Zlatko Pejaković, Tereza Kesovija, Giuliano, Neda Parmać, Minea, Senna M, Ivan Zak, Mejaši, Bosutski bećari, Petar Dragojević, Ivica Propadalo, Siniša Vuco, Denis Dumančić, Ella, Senna M, Battifiaca, Mladen Burnać, Indira i mnogi drugi. Primio sam i predivnu video poruku čestitke koju su mi snimili snimili Novi Fosili, odnosno Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec i Marinko Colnago, a s porukama oduševljenja javie su se i mnoge osobe iz javnog života kao što su Davor Grgin, Bojan Muščet, Ante Gelo, Siniša Škarica, Nikša Sviličić, Siniša Kovačić, Dalibor Petko, Vedran Strukar, Ivica Bubalo i mnogi, mnogi drugi.

Svima se, kaže, još jednom zahvaljuje i poručuje da ih neće razočarati.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!