15:01 / 14.05.2020.

Autor: HRT

"Milijunaš" ide dalje - uz socijalnu distancu

-

-

Foto: - / -

Luku Terzića u prošloj epizodi showa "Tko želi biti milijunaš?" publika je ispratila velikim pljeskom, no ovog tjedna - publike nema.
Nakon prošlotjednog emitiranja repriznog izdanja kviza "Tko želi biti milijunaš?", te uslijed popuštanja mjera uvedenih zbog pandemije uzrokovane novim koronavirusom, omogućeno je snimanje novih epizoda popularnoga game-showa. No, bez publike.

Luki, 19-godišnjem maturantu iz Svilaja pokraj Slavonskog Broda publika ne bi ni pomogla jer je taj joker već iskoristio. Svejedno je iz studija išetao sa solidnih 32.000 kuna.Kojem je priključku simbol nalik trozupcu, s krugom , kvadratom i trokutom na vrhovima šiljaka? Koje godine nije igrano klasično finale nogometnog SP-a? Tko je pod okriljem noći napustio logor Smail-age i prebjegao Crnogorcima? Brat kojega našeg reprezentativca nastupa za rukometnu reprezentaciju nama susjedne države? Koji nas je književni lik "poveo" na sedmodnevno putovanje?

Bila su to neka od pitanja u ovoj emisiji, a znate li odgovor na njih, provjerite na našoj platformi HRTi, gdje možete pronaći najnoviju epizodu.

Publiku od ovoga četvrtka zamjenjuje džoker "Tri znalca". Čine ga trojica natjecatelja koji su u povratničkoj sezoni "Milijunaša" osvojili po 125 tisuća kuna. Oni su Bruno Robert Kirinić iz Zagreba, Josip Buklijaš iz Vrgorca te Ivan Jurić iz Županje, a nalaze se u studiju. Tražeći upravo tog džokera, natjecatelj se o odgovoru savjetuje s jednim od njih.

Novost je i da igrom "Najbrži prst" priliku sjesti u vrući stolac nasuprot Tarikovu odsad ima četvero, a ne šest natjecatelja.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!