08:57 / 23.01.2018.

Autor: HRT

Minnie Mouse dobila zvijezdu na Stazi slavnih

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Foto: - / -

U pravoj hollywoodskoj maniri ona je sjajno glumila a Mickey je odnio svu slavu, kazao je izvršni direktor Walt Disneya Bob Iger.
Čekala je 90 godina i gledala kako je pretječu brojni muški likovi i Disneyeve princeze ali u ponedjeljak Minnie Mouse konačno je dobila zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu.

Lik mišice Minnie prvi puta se pojavio 1928. u filmu "Steamboat Willie".  Njezin filmski partner Mickey Mouse svoju je brončanu zvijezdu na stazi slavnih na hollywoodskom bulevaru dobio još daleke 1978.

Trebalo je proći još 40 godina da mu se Minnie, koja se pojavila u više od 70 crtanih filmova, pridruži na Stazi slavnih.

U pravoj hollywoodskoj maniri ona je sjajno glumila a Mickey je odnio svu slavu, kazao je izvršni direktor Walt Disneya Bob Iger na svečanosti kojom je otkrivena 2627-a zvijezda na hollywoodskom bulevaru.

Nakon 90 godina u show Businessu svakako je vrijeme za tvoju zvijezdu, kazao je Iger.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!