Mirko Fodor voditelj Dore umjesto Duška Ćurlića

07.02.2023.

16:15

Autor: HRT/IMS

Duško Ćurlić i Mirko Fodor

Duško Ćurlić i Mirko Fodor

Foto: Slaven Branislav Babic / PIXSELL

Zbog iznenadne bolesti voditelja Dore 2023., Duška Ćurlića, koji je jučer dobio gripu i propisano mu je strogo mirovanje, izravni HRT-ov prijenos Dore 2023. umjesto njega odradit će s Marijem Lipovšekom Battifiacom i Markom Toljom  njegov kolega Mirko Fodor. 

Ta je vijest danas ponajviše rastužila samoga Duška, koji se silno radovao tom voditeljskom angažmanu u Opatiji, i s kolegama Battifiacom i Toljom već uvelike uvježbavao njihove skečeve i "stand upove", kako bi subotnji izravni HRT-ov prijenos tog glazbenog događaja i TV spektakla godine Izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije u izravnom HRT-ovu prijenosu iz opatijske dvorane Marino Cvetković gledateljima bio što zabavniji i atraktivniji.


Iako je Duško, kao vrhunski voditeljski profesionalac i miljenik publike, te zacijelo najveći poznavatelj i Dore i Eurosonga u nas, koji već godinama vrlo uspješno komentira i sve izravne prijenose Eurosonga i publici i HRT-u nezamjenjiv, ovaj put ga je u tome spriječila bolest koja ovih dana nemilice hara Hrvatskom. 


Stoga Dušku želimo brzo ozdravljenje, a Mirku Fodoru, također vrhunskom i iskusnom HTV-ovu voditelju i showmanu, mnogo sreće i dobru zabavu na opatijskoj pozornici s njegovim mlađim i također zaigranim kolegama Marijem Lipovšekom Battifiacom i Markom Toljom


Izravni prijenos "Dore 2023. počinje u subotu, 11. veljače, točno u 20:15 na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1).

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!