Miroslav i Kim Škoro - ljubav koja traje tri desetljeća

13.03.2018.

14:34

Autor: E.L.S./U.T./HRT

Foto: B. Prezelj za HRT

Foto: B. Prezelj za HRT

Foto: - / HRT

Miroslav Škoro sa svojim je sastavom uživo u studiju Koktel-bara izveo neke od svojih najvećih hitova te najavio koncerte u zagrebačkom Lisinskom.
Osim što su u Koktel-baru Miroslav Škoro i Uršula Tolj razgovarali o njegovoj glazbi, karijeri, glumi, poslovima koje je obavljao, nagradama te aktualnom doktoratu, dotakli su se i ljubavne priče koja traje već 30 godina.

Naime, Miroslav Škoro u braku je s Amerikankom hrvatskih korijena a Uršula je Škoru iznenadila isječkom iz emisije Obiteljski zabavnik koju je vodio i uređivao Zvonko Varošanec. Pogledajte kako je Kim tada opisala početak ljubavi s Miroslavom te kako je on reagirao.Miroslav Škoro sa svojim je sastavom uživo u studiju Koktel-bara izveo neke od svojih najvećih hitova te najavio koncerte u zagrebačkom Lisinskom. Za prva dva, 21. i 22. ožujka karata više nema a i za treći, 27. ožujka, karte se kupuju velikom brzinom.

Jedan od razloga, uz pjesme, svakako je i Škorina duhovitost koje nije nedostajalo ni u HRT-ovoj emisiji. Nasmijao nas je tako anegdotama s početka karijere, kao i onima iz privatnog života.

Ako ste je slučajno propustili, cijelu emisiju pogledajte na hrti.hrt.hr, a glazbene brojeve na Facebooku i Youtube canalu. Koktel-bar pratite i na Instagramu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!