11:38 / 26.09.2020.

Autor: Dobro jutro Hrvatska/D.M./HRT

Moda samo za oči slučajnih prolaznika

-

-

Foto: - / -

Jedinstven koncept i modni performans "Nomadica" novi je projekt naše poznate modne dizajnerice i glazbenice Matije Vuice.
Jedinstven koncept i modni performans "Nomadica" novi je projekt naše poznate modne dizajnerice i glazbenice Matije Vuice. Ovom modno-turističkom turnejom Matija je odlučila na nomadski način prošetati svoju kolekciju Hrvatskom.

Kreacije inspirirane ljepotama Hrvatske, koje je Matija pripremala zadnjih mjeseci, na svom će nomadskom pohodu osvjetljavati ulice i trgove, ukazati se na neočekivanim mjestima - samo za oči slučajnih prolaznika.

Turneja je započela u Dubrovniku i zabilježena u objektivu Mare Bratoš koja je uz Dariju i Saru Mikulandru, te Lukreciju Dragić, bila i promotorica dubrovačkih ljepota.

Matija je svoje modele predstavila u emisiji Dobro Jutro, Hrvatska. Najavila je i svoje poslovne planove te novu pjesmu "Pomozi mi".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!