13:06 / 29.01.2021.

Autor: Kod nas doma/HTV

Mrvica soli - tajna dobre slastice

Suzana Kvesić, slastičarka

Suzana Kvesić, slastičarka

Foto: Kod nas doma / HRT

Svi smo mi kao djeca znali što želimo biti kad odrastemo; astronauti, učitelji, policajci i doktori samo su neka od tipičnih zanimanja o kojima djeca sanjaju. No koliko nas zapravo ima sreću da ostvari te snove?

Suzana Kvesić nije odustala od svojih snova da postane slastičarka. Iako ju je život odveo u drugom smjeru te je postala inženjerka elektrotehnike, nikad nije zaboravila na svoj dječji san:

- Slastičarstvo je oduvijek bilo moja velika ljubav, ja sam još kao mala djevojčica govorila da ću jednog dana biti slastičarka.

Ideja za online radionice, na kojima otkriva male tajne dobrih slastica, rodila se i prije vremena korone, a realizirala se u vrijeme lockdowna, kada je virtualno postalo važnije nego ikada prije.

Suzana u svoj posao voli unositi dašak kreativnosti. Tako svoje polaznike potiče da budu kreativni, ali i da prije toga ipak dobro svladaju teoriju.

- Kad pečem kolače, onda uđem u neki svoj svijet, kaže Suzana i dodaje da je mrvica soli tajna dobre slastice.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!