#NeverWalkAlone: europski radijski flash mob i na HR2

19.03.2020.

19:01

Autor: V.M./HRT

-

-

Foto: - / -

Na poziv EBU-a jutros točno u 8,45 sati priređena je zajednička akciju niza europskih radijskih postaja koje će u to vrijeme emitirati kultnu skladbu 'You’ll Never Walk Alone'. Slušatelji su pozvani da šalju snimke, a sudjelovao je i Hrvatski radio.
Na poziv EBU-a jutros točno u 8,45 sati pripeđena je zajednička akciju niza europskih radijskih postaja koje će u to vrijeme emitirati kultnu skladbu 'You’ll Never Walk Alone' koju izvode Gerry & The Pacemakers. Slušatelji su pozvani da šalju snimke, a sudjelovao je i Hrvatski radio.

- Glazba nas može povezati u ovim teškim vremenima, poručili su iz EBU najavljujući svojevrsnu radijsku flash mob akciju, za koju je inicijativa potekla s nizozemskog javnog radijskog servisa NPO 3FM.

- Pridružite se i snimite sebe i svoje bližnje dok slušate i pjevate 'You’ll Never Walk Alone' i snimku objavite uz oznaku #NeverWalkAlone. Objavite snimku do 9,30 sati ako želite biti uključeni u video u kojem će postaja 3FM pokazati kako se cijela Europa ujedinila u solidarnosti, stoji u EBU-ovoj najavi koja završava porukom: I zapamtite, niste sami!

Evo i snimke flash mob akcije koju je pripremila dežurna ekipa Hrvatskoga radija:
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!